Efter många om och men är min logga färdig. Min grafiska formgivare har varit väldigt tålmodig och gett mig många olika förslag. Jag har gjort flera ändringar och har tillslut landat i något som känns helt rätt. Resultatet blev en simpel och stilren logga, precis som jag vill ha det.
Jag fick förmånen att coacha Therese när hon startade eget företag för snart ett år sedan och har följt henne från dag ett, så för mig blev valet av grafisk formgivare väldigt enkel. Therese är även en fantastisk illustratör och en riktig idéspruta, hon kommer med egna infallsvinklar samtidigt som hon alltid lyssnar in kundens önskemål.


För att se hennes kreativa begåvning rekommenderar jag ett besök på instagramkontot Ebberilla.

Uppdaterad: aug 23

I början av året sökte sig en kvinna till mig för att hon kände sig stressad på sin arbetsplats. Hon hade tappat kontrollen över sitt agerande och kände sig arg, och behövde ta hjälp utifrån för att lösa det. Vi bokade ett paket på 5 samtal men redan vid tredje tillfället var problemet ur världen."Jag förvånades över att det kan ske en förändring utan att det behöver vara en kamp. Det skedde snabbare och lättare än jag trodde. Idag ser jag fram emot det jag tidigare gruvade mig inför, bara för att se hur annorlunda jag bemöter det nu jämfört med tidigare."Ett vanligt misstag är att vi ser stress som en yttre situation som automatiskt skapar en inre reaktion hos oss, vilket gör oss maktlösa. Egentligen är det tvärtom. När vi ser hur vi själva skapar vår egen upplevelse av vår omgivning och att vi har fullt inflytande över det, försvinner känslan av maktlöshet. Det leder oss tillbaka till vårt naturliga och lyckliga tillstånd - utan ansträngning. Då finns det inte längre något problem att lösa."Det sker verkligen en förändring, du upptäcker en ny värld. Du lär dig att upptäcka allt som finns inom dig och att maximera det."

Uppdaterad: aug 2

Äntligen kan jag göra det som jag drömt om hela livet. Från tidig ålder har jag fascinerats av människan och hur vi fungerar. Jag har läst många utbildningar och böcker, men det som haft störst betydelse för min egen utveckling är de personer jag mött längs vägen.

Här är några av dem.


Tack Elene Uneståhl, Monika Morling, Lars-Eric Uneståhl och resten av teamet på Skandinaviska Ledarhögskolan för att ni jobbar för en bättre värld. Jag uppskattar verkligen att ni skapat en skola där jag känt mig hemma och för att ni alltid sett vad jag är kapabel till.


Ett stort tack till Sveriges #1 changemaker, Ulf Sandström, för att du skapat magi med mig under tunga perioder i livet. Du har visat mig att förändring kan vara enkelt, och ske snabbt, med ett leende på läpparna.


Tack Irja Berg som väglett mig när jag varit som mest vilsen. Med din hjälp har jag byggt upp tilliten till min egen intuition så jag vågar följa mina visioner, oavsett vad omgivningen tycker eller tänker. Utan dig hade jag definitivt inte varit där jag är idag.

Jag är evigt tacksam till alla personer jag fått privilegiet att coacha under de sista två åren när jag famlat i mörkret och försökt få grepp om det hela. Det var först när Elin Widgren kom in i mitt liv som allting började falla på plats. Tack Elin för våra fantastiska samtal, och för att du fick den sista polletten att falla ner för mig. Du hjälpte mig att se det som inte går att se, men som jag alltid vetat finns där.

Självklart vill jag också tacka mina vänner som hela tiden varit min största hejarklack. Jag vill tacka min familj som tålmodigt stöttat mig och låtit mig gå min egen väg, även när dem inte hade en aning om vart den skulle leda.

Det har dem fortfarande inte. Men nu kan dem, och även du, se en glimt av det.  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln