"Wellbeing is our natural state of being, and we can always find our way back to it"

Om vi utgår från att välmående, både psykiskt och fysiskt, är vårt naturliga tillstånd. Vad är det som gör att vi hamnar ur balans?


Vanligtvis letar vi efter orsaken i vår yttre värld. Det är p.g.a förhållandena på arbetsplatsen, vår partner, ett virus, ekonomin, regeringen, maten vi äter etc. När vi gör det ger vi bort vår kraft. Vi ser oss själva som maktlösa inför yttre omständigheter och influenser, och att dessa avgör riktningen på våra liv.


Ingenting kunde vara mer fel. Vår upplevelse av livet skapar inifrån och ut. Du avgör riktningen på ditt liv.


Med den verkligheten kan vara svår att acceptera när du inte förstår hur det går till, och när din nuvarande livssituation är långt ifrån det du önskar. Har jag verkligen skapat det här? Har jag omedvetet skapat mina fysiska åkommor, ekonomiska bekymmer, och mina dysfunktionella relationer? Varför har jag skapat något som jag inte vill ha?


När du med ett öppet sinne, och utan att döma dig själv, börjar utforska svaren på dem frågorna kommer du röra dig mot en större förståelse för sig själv och skapelseprocessen. Du kommer en dag förstå hur och varför du lägger "krokben" för dig själv och hur du hittar tillbaka till balans.


Det är bara genom att ta fullt ansvar för det du hittills har skapat som du kan ta fullt ansvar för det du vill skapa från och med nu. En process som till en början kan vara väldigt tuff men som är det mest frigörande du någonsin kan göra. Du kommer förstå att nyckeln till det du önskar dig är oberoende yttre omständigheter och finns inom dig själv.


Då kan du inte längre hålla tillbaka välmående, det kommer med full kraft att sprida sig till varje cell i din kropp.
#personligtveckling

#coaching

#välmående

Efter många om och men är min logga färdig. Min grafiska formgivare har varit väldigt tålmodig och gett mig många olika förslag. Jag har gjort flera ändringar och har tillslut landat i något som känns helt rätt. Resultatet blev en simpel och stilren logga, precis som jag vill ha det.
Jag fick förmånen att coacha Therese när hon startade eget företag för snart ett år sedan och har följt henne från dag ett, så för mig blev valet av grafisk formgivare väldigt enkel. Therese är även en fantastisk illustratör och en riktig idéspruta, hon kommer med egna infallsvinklar samtidigt som hon alltid lyssnar in kundens önskemål.


För att se hennes kreativa begåvning rekommenderar jag ett besök på instagramkontot Ebberilla.

Uppdaterad: aug 23

I början av året sökte sig en kvinna till mig för att hon kände sig stressad på sin arbetsplats. Hon hade tappat kontrollen över sitt agerande och kände sig arg, och behövde ta hjälp utifrån för att lösa det. Vi bokade ett paket på 5 samtal men redan vid tredje tillfället var problemet ur världen."Jag förvånades över att det kan ske en förändring utan att det behöver vara en kamp. Det skedde snabbare och lättare än jag trodde. Idag ser jag fram emot det jag tidigare gruvade mig inför, bara för att se hur annorlunda jag bemöter det nu jämfört med tidigare."Ett vanligt misstag är att vi ser stress som en yttre situation som automatiskt skapar en inre reaktion hos oss, vilket gör oss maktlösa. Egentligen är det tvärtom. När vi ser hur vi själva skapar vår egen upplevelse av vår omgivning och att vi har fullt inflytande över det, försvinner känslan av maktlöshet. Det leder oss tillbaka till vårt naturliga och lyckliga tillstånd - utan ansträngning. Då finns det inte längre något problem att lösa."Det sker verkligen en förändring, du upptäcker en ny värld. Du lär dig att upptäcka allt som finns inom dig och att maximera det."

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln