Uppdaterad: nov 20

Som Coach jobbar jag med att skapa nya perspektiv för att öka medvetenheten hos mina klienter. Vi lever i en 3-dimensionell värld som tillåter vår själ att uppleva allting som har skapats i sinnet och den världen kan vara ganska hård ibland. Det jag hjälper mina klienter med är att vidga deras perspektiv, först och främst till en 5-dimensionell värld, som tillåter dem att se syftet med det som sker så dem kan hitta till en mening med även de mörkaste stunderna i livet.


För att förstå syftet med det vi upplever behöver vi se att universum består av positiva och negativa energier och att det är dem som driver utvecklingen framåt. Vi behöver båda krafterna. Det vi oftast har svårt att hantera och gärna vill undvika är de negativa krafterna, som i sin yttersta polaritet visar sig i form av sjukdomar, naturkatastrofer, och andra kriser. Men det är viktigt att komma ihåg att negativa energier inte är lika med dåligt, och att positiva energier inte är lika med bra. Det bedömandet är något som vi på en biologisk nivå tillskriver olika situationer.


Om dessa krafter driver utvecklingen framåt betyder det att allting i vårt liv sker för att hjälpa oss i vår egen utveckling. Allting sker för att vi ska bli medveten om något. Lyssnar vi inte första gången kommer universum att öka volymen tills vi inte längre har något annat val än att följa det som är rätt för oss. Om vi under en längre tid har ignorerat denna vägledning behöver vi ofta någon form av hjälp för att hitta tillbaka till förmågan att lyssna på och lita till den igen.


Vår inre vägledaren, magkänslan, är vad vi kallar intuition. Det krävs stor tillit och mod att följa den när du inte är van att göra det. Intuition är förmågan att tolka energi och förstå dess språk, men informationen vi får är ofta subtil och går ofta emot det rationella sinnet så vi tolkar det som trams. Denna förmåga har till stor grad försvunnit i och med vårt samhälle. Därför behöver vi vakna upp till den på nytt och bli påminda om hur universum talar till oss, så att vi enklare kan navigera genom livet.


Det är det jag är här för att hjälpa dig med.

Uppdaterad: nov 2


"Wellbeing is our natural state of being, and we can always find our way back to it"

Om vi utgår från att välmående, både psykiskt och fysiskt, är vårt naturliga tillstånd. Vad är det som gör att vi hamnar ur balans?


Vanligtvis letar vi efter orsaken i vår yttre värld. Det är p.g.a förhållandena på arbetsplatsen, vår partner, ett virus, ekonomin, regeringen, maten vi äter etc. När vi gör det ger vi bort vår kraft. Vi ser oss själva som maktlösa inför yttre omständigheter och influenser, och att dessa avgör riktningen på våra liv.


Ingenting kunde vara mer fel. Vår upplevelse av livet skapar inifrån och ut. Du avgör riktningen på ditt liv.


Med den verkligheten kan vara svår att acceptera när du inte förstår hur det går till, och när din nuvarande livssituation är långt ifrån det du önskar. Har jag verkligen skapat det här? Har jag omedvetet skapat mina fysiska åkommor, ekonomiska bekymmer, och mina dysfunktionella relationer? Varför har jag skapat något som jag inte vill ha?


När du med ett öppet sinne, och utan att döma dig själv, börjar utforska svaren på dem frågorna kommer du röra dig mot en större förståelse för sig själv och skapelseprocessen. Du kommer en dag förstå hur och varför du lägger "krokben" för dig själv och hur du hittar tillbaka till balans.


Det är bara genom att ta fullt ansvar för det du hittills har skapat som du kan ta fullt ansvar för det du vill skapa från och med nu. En process som till en början kan vara väldigt tuff men som är det mest frigörande du någonsin kan göra. Du kommer förstå att nyckeln till det du önskar dig är oberoende yttre omständigheter och finns inom dig själv.


Då kan du inte längre hålla tillbaka välmående, det kommer med full kraft att sprida sig till varje cell i din kropp.

Efter många om och men är min logga färdig. Min grafiska formgivare har varit väldigt tålmodig och gett mig många olika förslag. Jag har gjort flera ändringar och har tillslut landat i något som känns helt rätt. Resultatet blev en simpel och stilren logga, precis som jag vill ha det.
Jag fick förmånen att coacha Therese när hon startade eget företag för snart ett år sedan och har följt henne från dag ett, så för mig blev valet av grafisk formgivare väldigt enkel. Therese är även en fantastisk illustratör och en riktig idéspruta, hon kommer med egna infallsvinklar samtidigt som hon alltid lyssnar in kundens önskemål.


För att se hennes kreativa begåvning rekommenderar jag ett besök på instagramkontot Ebberilla.

1
2
  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln