“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is more people who have come alive.”

― Howard Thurman

COACHING

Här investerar du i en dröm som inte hade varit möjlig under samma tidsperiod utan mig som Coach vid din sida. Du kommer uppleva en växande lättnadskänsla, återgå till din naturliga självsäkerhet och fyllas med en klarhet. 

 

Jag hjälper dig att skapa nya perspektiv och gör resan mot det du önskar dig mer effektiv och fylld av glädje. Coachingsamtalen blir din trygga punkt du kan återvända till som alltid påminner dig om det du innerst inne redan vet. 

Boka ditt introsamtal idag och ta ett steg närmare det du längtar efter.

Oavsett titel, mål, eller problem, är du välkommen att boka ett introsamtal. Tillsammans utforskar vi det som slukar dina tankar och energi för stunden. Jag lyssnar bortom dina ord, ser dig för den du verkligen är, vad du är kapabel till, och vad som håller dig tillbaka. Under samtalets gång blir det tydligt för dig vad du behöver göra, om det nu finns något att göra. 

Din upplevelse av vår konversation kommer givetvis att vara helt unik för just dig. Det jag kan lova är att du påbörjar en resa som är mer harmonisk och tillfredsställande. Du kommer uppleva en större klarhet, fokus och förståelse för vart du är på väg och hur du ska nå dit.​

INTROSAMTAL

Investera i ditt välmående och dina drömmar.

Boka det coachingpaket som matchar dina ambitioner. 

För en del personer händer det mycket under ett samtal och det är allt dem behöver för stunden. Efter introsamtalet finns det möjlighet att boka in enstaka samtal närhelst du känner behov för det. För dig som vill fortsätta med kontinuerlig coaching finns det just nu två alternativ. 

5 SAMTAL

Regelbunden coaching hjälper dig att hålla rätt fokus. Det skapar tid för reflektion, insikter, och upplösning av hinder och problem. Det gör din resa mot dina mål mer effektiv och fylld av glädje.

3 MÅNADER

Detta paket ger dig tillgång till mig som Coach under 3 månader. Här får du verkligen gå på djupet och utforska de principer jag jobbar utifrån, så att du vaknar upp till en ny förståelse av livet.

COACHINGPAKET

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln