Matilda Hera Lantz.jpg
 
Matilda Hera Lantz

Matilda Hera Lantz

Min väg in i personlig & andlig utveckling

Det var i och med mina föräldrars skilsmässa samtidigt som jag var påväg in i tonåren som min emotionella trygghet skakades om. I samma veva fick jag höra från skolsköterskan på en årlig viktkontroll att jag behöver tänka på vad jag äter vilket resulterade i att jag utvecklade bulimi som ett sätt att kontrollera den överväldigande situationen. Det var på resan till att bli frisk som jag förstod att en ätstörning handlar om mycket djupare saker än att endast vilja se ut som någon i sociala medier. Genom bulimin och alla mina andra utmaningar har jag förstått att oavsett vad vi har för problem i det fysiska så är det en reflektion av vad som pågår inom oss. Om du vill skapa effektiv och varaktig förändring behöver du, precis som jag, vara villig att vända blicken inåt.

I tonåren läste jag varje självhjälpsbok jag kunde hitta och skippade lektioner för att djupdyka i psykologihyllan på biblioteket. Jag visste att jag ville stärka människor och coachingyrket kallade på mig. Under denna tid var det en vän som tog med mig på en seans och jag hade ingen aning om vad som väntade mig. Väl på plats kom min gammelmormor igenom, min första medvetna kontakt med andevärlden, och hon såg att jag stod inför ett stort val. Hon visste att jag ville bli coach och sa till mig att det kommer gå väldigt bra... du måste bara tro på dig själv. Det enorma stöd jag kände i den stunden och förvåningen över att hon visste om mina innersta drömmar, som jag inte vågade tala om på den tiden, gjorde att jag sedan dess har varit fullt fokuserad på mina drömmar. 

Mitt sökande efter svar på mina egna problem har lett mig till en djupare visdom om människan och livet. Med ett öppet sinne har jag vägletts till förståelsen att vi först och främst är en själ och att den fysiska världen är en reflektion av vårt medvetande... att livet med andra ord skapas inifrån och ut. Genom åren har jag besökt alla möjliga olika utövare för att få hjälp att överkomma hinder och förverkliga mina drömmar. Alla har fyllt sin funktion men oavsett titel så är det från personer med en djupare visdom om vår tillvaro tillsammans med en högt utvecklad intuition som jag har fått störst hjälp och vägledning från. Det som har skiljt dem från andra är förmågan att se bortom det fysiska och direkt jobba med rotorsaken till olika problem. Detta födde viljan att själv kunna erbjuda ett sådant stöd åt mina klienter och idag jobbar jag som Intuitiv Coach för att hjälpa dig att förverkliga din fulla potential.

 

Utbildningar

Advanced Medical Intuition - Tina Zion 2021

Trance Mediumship - Arthur Findlay College 2021

Framtidens Entreprenörskap - Coach2Coach 2020

Personlig & Medial utveckling - Irja Berg 2019

Business Executive Coach - ICC 2019

NLP Master Practitioner - Praesto Training 2017

NLP & Hypnos Practitioner - Praesto Training 2017

NLP Practitioner - EMCC 2017

International Certified Coach - ICC 2017

Mental Tränare - Unestål Education 2016

 

HÖR AV DIG

Tack för ditt meddelande!