Matilda Hera Lantz

Matilda
Hera Lantz

Min väg in i personlig & andlig utveckling

Det var i och med mina föräldrars skilsmässa samtidigt som jag var påväg in i tonåren som min emotionella trygghet skakades om. I samma veva fick jag höra från skolsköterskan på en årlig viktkontroll att jag behöver tänka på vad jag äter och allt det här resulterade i att jag utvecklade bulimi som ett sätt att kontrollera mina känslor. Det var på resan till att bli frisk som jag förstod att en ätstörning handlar om mycket djupare saker än att endast vilja se ut som någon i sociala medier. Genom bulimin och alla mina andra utmaningar har jag förstått att oavsett vad vi har för problem i det fysiska så är det ett symtom för någonting djupare. Om du vill skapa effektiv och varaktig förändring behöver du, precis som jag, vara villig att vända blicken inåt.

I tonåren läste jag varje självhjälpsbok jag kunde hitta och skolkade från skolan för att djupdyka i psykologihyllan på biblioteket. Jag visste att jag ville stärka människor inifrån och ut och coachingyrket kallade på mig. Under denna tid var det en vän som tog med mig på en seans och jag visste verkligen inte vad som väntade mig. Väl på plats kom min gammelmormor igenom, min första medvetna kontakt med det andevärlden, och hon såg att jag stod inför ett stort val. Hon visste att jag ville bli coach och sa till mig att det kommer gå väldigt bra... du måste bara tro på dig själv. Det enorma stöd jag kände i den stunden och förvåningen över att hon visste om mina innersta drömmar, som jag inte vågade tala om på den tiden, gjorde att jag nästa dag skrev ut mig från gymnasiet och har varit fullt fokuserad på mina drömmar sedan dess.

Mitt sökande efter svar på mina egna problem har lett mig till en djupare visdom om människan och livet. Med ett öppet sinne har jag vägletts till förståelsen att vi först och främst är en själ och att den fysiska världen är en förlängning av denna energi... att livet med andra ord skapas inifrån och ut. Genom åren har jag besökt alla möjliga olika utövare för att få hjälp att överkomma hinder och förverkliga mina drömmar. Alla har fyllt sin funktion men oavsett titel så är det från personer med en djupare visdom om vår tillvaro tillsammans med en högt utvecklad intuition som jag har fått störst hjälp och vägledning från. Det som har skiljt dem från andra är förmågan att se bortom symtomen och att direkt jobba med rotorsaken till mina problem. Detta födde viljan att själv kunna erbjuda ett sådant stöd åt mina klienter och idag jobbar jag som Intuitiv Livscoach för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar.  

 

Matilda får mig att känna att det inte finns några begränsningar och att saker inte behöver vara som det alltid har varit. Att jag är värd det bästa och att allt kan hända, förändras och förverkligas.

 
Matilda Hera LAntz
 

Utbildningar

Advanced Medical Intuition - Tina Zion 2021

Trance Mediumship - Arthur Findlay College 2021

Framtidens Entreprenörskap - Coach2Coach 2020

Personlig & Medial utveckling - Irja Berg 2019

Business Executive Coach - Skandinaviska Ledarhögskolan 2019

NLP Master Practitioner - Praesto Training 2017

NLP & Hypnos Practitioner - Praesto Training 2017

NLP Practitioner - EMCC 2017

International Certified Coach - ICC 2017

Mental Tränare - Skandinaviska Ledarhögskolan 2016