Polaritet

Som Coach jobbar jag med att skapa nya perspektiv för att öka medvetenheten hos mina klienter. Vi lever i en 3-dimensionell värld som tillåter vår själ att uppleva allting som har skapats i sinnet och den världen kan vara ganska hård ibland. Det jag hjälper mina klienter med är att vidga deras perspektiv, först och främst till en 5-dimensionell värld, som tillåter dem att se syftet med det som sker så dem kan hitta till en mening med även de mörkaste stunderna i livet.


För att förstå syftet med det vi upplever behöver vi se att universum består av positiva och negativa energier och att det är dem som driver utvecklingen framåt. Vi behöver båda krafterna. Det vi oftast har svårt att hantera och gärna vill undvika är de negativa krafterna, som i sin yttersta polaritet visar sig i form av sjukdomar, naturkatastrofer, och andra kriser. Men det är viktigt att komma ihåg att negativa energier inte är lika med dåligt, och att positiva energier inte är lika med bra. Det bedömandet är något som vi på en biologisk nivå tillskriver olika situationer.


Om dessa krafter driver utvecklingen framåt betyder det att allting i vårt liv sker för att hjälpa oss i vår egen utveckling. Allting sker för att vi ska bli medveten om något. Lyssnar vi inte första gången kommer universum att öka volymen tills vi inte längre har något annat val än att följa det som är rätt för oss. Om vi under en längre tid har ignorerat denna vägledning behöver vi ofta någon form av hjälp för att hitta tillbaka till förmågan att lyssna på och lita till den igen.


Vår inre vägledaren, magkänslan, är vad vi kallar intuition. Det krävs stor tillit och mod att följa den när du inte är van att göra det. Intuition är förmågan att tolka energi och förstå dess språk, men informationen vi får är ofta subtil och går ofta emot det rationella sinnet så vi tolkar det som trams. Denna förmåga har till stor grad försvunnit i och med vårt samhälle. Därför behöver vi vakna upp till den på nytt och bli påminda om hur universum talar till oss, så att vi enklare kan navigera genom livet.


Det är det jag är här för att hjälpa dig med.

Senaste inlägg

Visa alla

Samtal om stress

I början av året sökte sig en kvinna till mig för att hon kände sig stressad på sin arbetsplats. Hon hade tappat kontrollen över sitt agerande och kände sig arg, och behövde ta hjälp utifrån för att l

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln