Välmående är vårt naturliga tillstånd


"Wellbeing is our natural state of being, and we can always find our way back to it"

Om vi utgår från att välmående, både psykiskt och fysiskt, är vårt naturliga tillstånd. Vad är det som gör att vi hamnar ur balans?


Vanligtvis letar vi efter orsaken i vår yttre värld. Det är p.g.a förhållandena på arbetsplatsen, vår partner, ett virus, ekonomin, regeringen, maten vi äter etc. När vi gör det ger vi bort vår kraft. Vi ser oss själva som maktlösa inför yttre omständigheter och influenser, och att dessa avgör riktningen på våra liv.


Ingenting kunde vara mer fel. Vår upplevelse av livet skapar inifrån och ut. Du avgör riktningen på ditt liv.


Med den verkligheten kan vara svår att acceptera när du inte förstår hur det går till, och när din nuvarande livssituation är långt ifrån det du önskar. Har jag verkligen skapat det här? Har jag omedvetet skapat mina fysiska åkommor, ekonomiska bekymmer, och mina dysfunktionella relationer? Varför har jag skapat något som jag inte vill ha?


När du med ett öppet sinne, och utan att döma dig själv, börjar utforska svaren på dem frågorna kommer du röra dig mot en större förståelse för sig själv och skapelseprocessen. Du kommer en dag förstå hur och varför du lägger "krokben" för dig själv och hur du hittar tillbaka till balans.


Det är bara genom att ta fullt ansvar för det du hittills har skapat som du kan ta fullt ansvar för det du vill skapa från och med nu. En process som till en början kan vara väldigt tuff men som är det mest frigörande du någonsin kan göra. Du kommer förstå att nyckeln till det du önskar dig är oberoende yttre omständigheter och finns inom dig själv.


Då kan du inte längre hålla tillbaka välmående, det kommer med full kraft att sprida sig till varje cell i din kropp.
#personligtveckling

#coaching

#välmående

Senaste inlägg

Visa alla

Samtal om stress

I början av året sökte sig en kvinna till mig för att hon kände sig stressad på sin arbetsplats. Hon hade tappat kontrollen över sitt agerande och kände sig arg, och behövde ta hjälp utifrån för att l

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln