Jag tycker alla förtjänar en egen Coach. Precis som vi tar hand om vårt yttre, behöver vi även ta hand om vårt inre!

Det var en fantastisk upplevelse, att få beskriva mina tankar och det jag upplevde som problem, för någon som lyssnar och ger kloka frågor tillbaka. Matilda ger ett lugnt och stabilt intryck, hon är mycket professionell och jag känner mig trygg med henne. Jag upplever att hon är duktig på att strukturera och föra coachingen framåt.

Coachingen gjorde det tydligt vad som var viktigt för mig och vilket beslut jag skulle ta. Tack vare våra samtal landade jag i mitt beslut att starta eget företag efter att jag varit anställd i 28 år. Jag blev förvånad över hur tydligt och snabbt jag landade i mitt beslut efter endast någon enstaka träff.

För mig är det viktigt att inte tveka inför att ta hjälp av coaching när något inte känns riktigt tydligt för mig och jag har beslut att ta. Jag känner mig trygg när jag har Matilda att bolla mina tankar och min oro med.

- Jenny Ogebrant, VD & Ägare Projo Partner AB

 • Linkedin - svarta cirkeln

Matilda känns äkta, hon verkar vara sig själv och det gör att man känner sig bekväm.

Eftersom jag själv är Coach har det varit väldigt nyttigt för mig att vara kunden, att vara den som får frågorna istället för den som ställer dem. Det har gett mig insikter om hur värdefullt det vi gör faktiskt är. Jag känner mig gladare, mer fokuserad, och bara fylld av mer kärlek än innan.

 

Jag insåg att det för mig mest handlar om att någon lyssnar genuint, någon som är intresserad och nyfiken av att höra mer om mig. Det betyder mest av allt. Att det här är min stund där jag får dela allt mitt utan att behöva bry mig om att ställa frågor tillbaka. Bara få vara i mig själv, med mina tankar och känslor, och få delge vad det är som jag bär på. Det är för mig otroligt lättande.   

- Elin Widgren, Personlig Coach

 • Facebook
 • Instagram

Om du ännu inte anlitat Matilda som Coach, så är det dags nu. Har du väntat på ett tecken? Då är detta ditt!

Jag har löst upp knutar som suttit fast, fått klarhet i mina mål, och en känsla av upprymdhet jag inte känt på länge har åter infunnit sig.

Coachingen blev ett fönster som gav mig tid att andas och reflektera över vad det är jag egentligen vill med mitt företagande, och hur jag vill leva mitt liv. Jag fick en stund där allt fokus låg på mig, mina tankar och drömmar. 

Det som förvånade mig var hur enkelt och självklart det blev att fatta beslut om vilken riktning jag ska ta mitt företag. Matilda är bra på att ställa rätt frågor. Hon lyckas gräva djupt i mig för att jag själv ska få fram vad det är jag egentligen vill, något som jag själv stundtals har väldigt svårt att sätta ord på. 

- Linda Dahlqvist, Fotograf och grundare av Freja Kvinnor

 • Linkedin - svarta cirkeln
 • Facebook
 • Instagram

Matilda är grym på att plocka upp det jag själv inte orkar se. Hon får mig att öppna upp, tänka utanför boxen, och viktigast av allt - att våga gå utanför min comfortzone utan att det blir obehagligt. 

Jag träffade Matilda via nätverket Freja och gillade henne direkt så för mig blev valet av Coach väldigt enkelt. Till en början hade jag inga specifika förväntningar så jag blev grymt överraskad av mycket i våra möten. Samtalen har gett mig ett annat sätt att se på saker, och att inte haka fast vid småsaker. Jag ser att det jag trodde var viktigt för mig ibland kan handla om något helt annat. 

- Agnelia Forsberg, Kinesiolog

 • Linkedin - svarta cirkeln
 • Facebook
 • Instagram

Jag rekommenderar Matilda för hon är kreativ med sina frågor och idéer. Hon ger stöd, är engagerad och anpassar sig snabbt efter nya problem och frågeställningar. Jag är så tacksam för hennes engagemang och ser fram emot att få se hur hon tar coaching till en ny nivå!

Matilda är lugn och lätt att prata med. Inga fördomar eller regler. Hon är väldigt bra på frågor, hon kommer med intressanta vinklar som jag själv inte funderat på men som kan hjälpa mig på vägen. Coachingen har även hjälpt mig inse att jag själv har svaren på många av mina problem och frågor, och att jag ska göra det som känns rätt för mig. 

- Therese Ebberstein, Illustratör och Grafisk Formgivare

 • Linkedin - svarta cirkeln
 • Facebook
 • Instagram
 • Facebook - svarta cirkeln
 • Instagram - svarta cirkeln
 • Linkedin - svarta cirkeln